Hvem er vi

Allianse Lederutvikling og coaching

Vi er tre damer med solid og ulik utdanning og arbeidserfaring. Det vi har felles er at vi gjennom mange års yrkeserfaring vet hva slags utfordringer mennesker i arbeidslivet har. Og vi er glad i mennesker.

Vi er opptatt av lederskap og lederutvikling, og vi arbeider og har arbeidet med å utvikle ledere i mange år.

Sammen har vi erfart at coaching er et kraftfullt verktøy. Vi har valgt å ta den anerkjente coachutdanningen til The Coaches Training Institute. Etter utdanningen og praksis har vi gjennomført en sertifisering som er godkjent av vår bransjeorganisasjon International Coach Federation.

Noen av oss har også tatt tilleggsutdanningi hvordan man coacher organisasjoner og systemer (ORSC), tatt internasjonale Leadership programmer og annen tilleggsutdanning.

Vi er autorisert til å bruke Jungiansk Type Indeks og DISC.

Vi er opptatt av å levere kvalitet til både enkeltkunder og bedrifter.

Berit Ovesen har vært offiser i Luftforsvaret i 24 år. Der hadde hun lederstillinger fra operasjonelt til strategisk nivå, og hun var Norges første kvinnelige oberst. Etter at uniformen ble lagt bort, har hun arbeidet som konsulent og som organisasjons- og personaldirektør i et sykehus. Hun har sin utdanning fra befalsskole, krigsskole og stabsskole I og II, samt tilleggsutdanning innen økonomi og Master of Management.
Les mer om Berit.

Elen

Elen Krohn Gjessing er siviløkonom fra NHH med tilleggsutdannelse. Hun har arbeidet mye med leder- og ledelsesutvikling, samt organisasjonsutvikling. Hun har lang fartstid som seniorrådgiver i Statskonsult og har også jobbet innen logistikk og innkjøp i to forskjellige organisasjoner.
Les mer om Elen.

 

Kari_Lohne

 

Kari Lohne har Bachelor i sosialt arbeid og Master of Management. Kari har hatt lederstillinger på operativt og strategisk nivå. Hun underviser på BI. Etter fem år som seniorkonsulent i Statskonsult valgte Kari å arbeide på heltid som leder- og medarbeiderutvikler med coaching som et hovedverktøy.
Les mer om Kari.

 

 

 

Siste blogginnlegg: